Головна » 2011 » Березень » 28 » перше квітня історія і розіграші
22:09
перше квітня історія і розіграші

У багатьох народів у різні епохи (за свідченням етнографів та фольклористів) здавна існував день сміху, веселих жартів, карнавалів і розіграшів. Україна в цьому плані — не виняток. Згадайте хоча б першоквітневі гуляння в Одесі. Винахідливі мешканці чорноморської перлини щоразу в свято вносять свіжий струмінь, прагнуть, аби на весняні вулиці вийшли старі та малі, одесити й гості, хоч на годинку скинули сірий тягар буденщини, почувались невимушено. Одним словом, веселились.
Ми щороку відзначаємо 1 квітня, щоразу сміємося. Глянеш у календар, і нічого не розумієш: якщо воно припадає не на неділю — зовсім не червоний день — а всі знають, що це свято, коли кожен може дозволити собі будь-який жарт, легкий розіграш. Бо «першого квітня — брехня всесвітня!». Тому жартуємо, кепкуємо, сміємось. Скажімо, дівчата вважають, що коли їм вдасться цього дня підманути якомога більше людей, то наречені їх не ошукають. Навпаки, юнаки будуть кликати їх заміж. А що вже казати про спроби підлітків «відзначитись» зі своїми та чужими.

А тепер про саме цікаве -це звичайно розіграші

1 Розіграш з водою. У каструльку наливається вода, закривається зверху листом паперу, перевертається вверх дном, ставиться на рівну підлогу або навіть краще стіл, папір витягується. Вода не витікає. Жертва бачить каструлю, яка цілком заважає в цьому місці і піднімає із зрозумілим результатом. Як варіант замість каструлі береться скляна банка літрів на 3-5 і ставиться там, де це перешкодить потенційній жертві, яка бачить воду і якій доводиться сушити голову як обійтися з найменшими жертвами.

2 Телефонний розіграш. Дзвониш кому-небудь і просиш, що б не відповідали на телефонні дзвінки протягом 10 хв., оскільки на лінії працює телефоніст і його може ударити струмом. Через декілька хвилин передзвонюєш по цьому ж номеру, і якщо піднімають трубку, видаєш несамовите волання.

3 Розіграш над комп'ютерними «чайниками». Колезі або товаришеві, що слабо розбирається в комп'ютерах, розповідаєте про електронну пошту. Раптово згадуєте, що вам якраз повинні були прислати поштою 10 доларів..... і дістаєте папірець в 10$ з дисковода 3.5' або CD ROMa (не забувши його туди заздалегідь покласти).








Переглядів: 1393 | Додав: Fallen-star | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]